Спорт Кубрат Пулев мечтае за мач в България

Кубрат Пулев мечтае за мач в България

„Желанието ми е да се боксирам за европейската титла или световната титла в България”, заяви Кубрат Пулев на родна земя. Кобрата се завърна в България след снощния впечатляващ успех срещу Харис Морис в гала вечерта в Хамбург, Германия. Най-добрият ни боксьор записа най-бързата си победа, откакто е в профи бокса, нокаутирайтки американеца за минута и 59 секунди.

“ Знам, че всички искате да ме видите отново в мач за световната титла. Не смятам, че мачът срещу Харис е бил безсмислен. Има и такива противници като него, не го подцених. Направих много добра подготовка за този мач. Имах нужда да си върна рутината.“ 

„Куриозното беше, че в съблекалнята преди мача с Морис с Ули Вегнер тренирахме имено точно десен ъперкът, с който победих. Нямах намерението да приключвам мача в първия рунд, но така се получи”, заяви още Кобрата.

Кубрат Пулев коментира и успеха на новия Световен шампион Тайсън Фюри и победата му срещу Владимир Кличко. Кобрата сподели, че следващият му мач ще бъде през пролетта на 2016 година (март-април).

Вижте видео с изказването на Кобрата в Sporta.bg

Източник: novinite.bg