Спорт ЦСКА с нова гневна декларация

ЦСКА с нова гневна декларация

Ръководството на ЦСКА отговори с гневна декларация на поредните медийни спекулации, които целят да разединят фенската общност и да внесат напрежение между привържениците на Гриша Ганчев и тези, които биха подкрепили Васил Божков.

Днес в български вестник (Меридиан Мач) излезе информация, че г-н Божков е направил среща със синдика Дора Милева, за да проучи ситуацията и да опипа почвата около евентуално оздравяване на клуба.

В български сайт пък се появи новината, че Божков е говорил и с финансовия министър Владислав Горанов за евентуално разсрочване на дълговете на ПФК ЦСКА АД (в момента в несъстоятелност) към НАП, които са в рамките на около 11 милиона лева.

Ето декларацията на ръководството на ЦСКА, публикувана на официалния сайт:

„Днес станахме свидетели на поредната масирана атака срещу нашия любим клуб. Няма човек, на когото да не е ясно какво целят всички тези атаки…

атаки, които неслучайно се инициират в навечерието на големия мач, който ни предстои в сряда.

Опитват се да разклатят стабилността и спокойствието в отбора. На всички в клуба е пределно ясно, че ударите по ЦСКА няма да спрат, напротив – ще се засилват. Има доста хора, които се страхуват да видят армейската общност обединена.

И има защо – най-силни сме, когато сме обединени. Заедно можем всичко! Армейци, призоваваме ви да четете само и единствени официалния сайт на футболен клуб ЦСКА, където ще намерите най-точната и актуална информация.

Източник: novinite.bg