Други Алуминиева дограма за къщи за гости и хотели

Алуминиева дограма за къщи за гости и хотели

Евтина дограма за хотели и къщи за гости

Хотелите и къщите за гости разчитат на качествена дограма, за да осигурят пълен комфорт на своите клиенти. Алуминиевите профили са много разпространени, тъй като имат дълъг живот и са едно добре решение за енергийната ефективност на различни сгради. Естествено, тук говорим за дограмата с прекъснат термомост, която кондензира по-трудно при използване.

Алуминиевата дограма от топлата серия притежава ПВЦ притурка, която не позволява появата на конденз, е подходяща за хотели, мотели, хижи и къщи за гости. Тя има много изискан външен вид и е предпочитана от мнозина.

Тези прозорци са малко по-скъпи от пластмасовите, но живеят много по-дълго, без да се деформират. Но нека споделим още някои важни неща.

Какво можем да кажем за дизайна?

Говорейки за дизайн, то не можем да подминем факта, че алуминиевата дограма е номер 1. Тя се използва за създаването на фасади на различни сгради, при производството на врати и много други. Остъклявайки хотелските стаи с дограма от алуминий собствениците могат да разчитат на изискана визия, избор от различни цветове, начини на отваряне и затваряне.

Модерното строителство често разчита на алуминиева дограма именно заради чудесния дизайнерски характер на този материал, който позволява сътворяването на чудесни сгради. Без съмнение, когато вашият хотел разчита на този тип профили ще останете доволни от резултата.

Устойчивост и дълготрайност

Дограмата от алуминий издържа десетки години, без да промени визията си. Също така ви предлага издръжливост на земетресения, пожари и прочие природни бедствия.

Повечето добри производители предлагат гаранция за продуктите си над 25 години. Веднъж монтирали профилите остава само да ги поддържате и почиствате, за да разчитате на качествата им.

И, ако алуминиевата дограма е най-дълготрайна, това нейно качество я прави предпочитана от мнозина хотелиери и собственици на къщи за гости. Все пак припомняме, че това е инвестиция в бъдещето на вашия бизнес, която е добре да направите, за да просперирате през годините.