Лайфстайл Дамските сребристи часовници – елегантност, стил и класа

Дамските сребристи часовници – елегантност, стил и класа

Сребрист дамски часовник

Днес изобилието от дамски часовници е огромно. Най-впечатляващи са разбира се моделите на водещите брандове и това веднага става видно дори и при бегъл поглед върху колекциите на марки като Emporio Armani, Michael Kors, Cluse, Skagen, Diesel.

Те идват в огромно разнообразие и не са предназначени само за бърза справка за часа, който можем да направим само с един поглед върху китката си, но и се прекрасна декорация, която допълва общата визия и й придава още по-голяма естетическа стойност.

Дамските сребристи часовници

Дамските ръчни часовници винаги са били сред най-популярните модели. Сред тях има такива, които са проектирани с каишка, верижка или пък са тип гривна, което е още по-впечатляващ и елегантен вариант.

Обикновено най-често срещани с дамските часовници с каишки от кожа или метал. Особено впечатление правят металните сребристи верижки, които перфектно си кореспондират с добре поддържаните дамски ръце, украсени с пръстени и гривни.

Сребърни верижки за часовници тип гривна

Определено не може да се отрече, че тези модели са страхотни със своя супер елегантен и женствен вид. Обикновено се предлагат в малко по-висок ценови диапазон, но въпреки това си заслужава да ги имате. Защото с подобно допълнение към визията, което в повечето случаи е украсено с прекрасни камъни или други впечатляващи декоративни детайли, ще се чувствате като истинска принцеса.

Да, страхотно изглеждащите часовници гривни ще се впишат идеално във всеки модерен аутфит.

Можете да ги допълните с други сребристи гривни, както и сребърни колиета или обеци, които ще подчертаят още по-добре красотата на часовника и ще го приобщят към един невероятно хармоничен ансамбъл.

Сребристи часовници с кожена каишка

Тези модели са също много артистични и доста от жените ги предпочитат, тъй като на всичко отгоре са изключително практични. Контрастът, който се създава при съчетанието на кожа и метал изглежда невероятно сполучливо и може да  допълни всякакво облекло, без значение от стила, който сте избрали. Особено внимание следва да обърнем на моделите, които са издържани в каишки от естествена кожа. Нейната неувяхваща през годините красота ще остави без дъх всяка ценителка на красивите аксесоари.

Естествената кожа има едно огромно предимство и то е, че умее да внася много стил и класа и да облагородява визията. Също така, тя е и изключително здрава и надеждна, не се износва лесно и по този начин ще ползвате часовника много по-дълго, без да се налага смяна на каишката. Сребристите дамски часовници изглеждат невероятно ефектно, ако са допълнени от черна или пък тъмно кафява кожена верижка.

Сребристи дамски часовници с инкрустации

Особено внимание през новия моден сезон дизайнерите са обърнали на декорацията с полускъпоценни или скъпоценни камъни. Дамските часовници с такава украса изглеждат наистина ослепително и могат да допълнят перфектно всеки луксозен тоалет. Можете да разчитате, че слагайки на ръката си такова ярко бижу, неизменно ще привлечете възхитените погледи на околните. Ако искате да впечатлите с визията си, непременно заложете именно на тях.

По повод или без повод, избрани в съответствие с подходящите тоалети и аксесоари, инкрустираните часовници веднага ще повишат вашето самочувствие.

Най-актуални в момента са камъчетата със зелен, сив, черен или жълтеникав нюанс. Също така и дамските часовници, декорирани с цирконий също са много модерни през новия сезон.