Други Маркови маратонки Adidas – модели, които никога не излизат от мода

Маркови маратонки Adidas – модели, които никога не излизат от мода

Маратонки адидас

Марка с наистина дълга история, adidas произвежда и продължава да произвежда много модели маркови маратонки, които всеки фен на трите райета познава. Сред тях са емблематичните Samba, Gazelle, Stan Smith, както и по-нови като NMD и Ultra Boost. Днес можете да си купите маркови маратонки без затруднения. В това число, разбира се, не включваме лимитирани серии маратонки. В онлайн магазин SportFaster ще откриете разнообразие от спортни обувки Adidas, както масови, така и не толкова масови модели. Решихме обаче да поговорим за редки модели, които не са толкова популярни като изброените в тази статия хит маратонки, които наистина е трудно да намерите на пазара.

Adidas Matchcourt Mid

Маратонките от Matchcourt са продължение на популярния модел Nizza, който за пръв път излиза през 1975 г. и е отговорът на баскетболните маратонки Converse All Star. Въпреки това, за разлика от своя предшественик, обувките са подходящи за тенис корта. Важна подробност е, че имат гумена предна част, която предпазва пръстите.

Следвайки изискванията на новите фенове на модела, марката промени емблематичния силует, превръщайки го в обувки за скейтборд.

Adidas Decade

Трудно е да си представим днес, но маркови маратонки Adidas Decade веднъж се състезаваха с емблематичния Air Jordan. Баскетболните обувки за първи път се появяват през 1985 г. и се предлагат в две версии: ниска и висока. Decade Hi представи патентованата система за връзване на глезена, която осигурява отлична поддръжка за външната и вътрешната част на глезената става:

След като излязоха много вариации на модела, сдържани цветове и ярки комбинации от необичайни цветове, включително маратонки, посветени на годината на змията. Те имаха велурена горна част със златист принт под формата на змийска кожа на 3 ивици. Маркирането на езика и отстрани беше направено в червено, а гумената подметка контрастираше с бяло. Ниският силует беше не по-малко известен в началото на 2010 г. В допълнение към класическите опции излязоха интересни цветове, включително като част от сътрудничество с екип от графити. Повърхността беше украсена със сложни рисунки и подписи.

Adidas Conductor Hi

През 2012 г. стана известно за възраждането на марката Ewing Athletics, която е основана от баскетболиста Патрик Юинг. Заедно с това, голямата новина беше, че Adidas се присъединява с връщането на обувката на спортист, наречена adidas Conductor Hi. Патрик ги е носил през 1987 г., когато играе за Ню Йорк Кникс. Високият дизайн позволи на двукратния олимпийски шампион да се укрепи в списъка на най-добрите, но моделът има и великолепен силует, който може да се носи с обикновен чифт дънки. Conductor Hi са преди всичко кецове от естествена кожа, които са актуализирани в нови цветови гами.Адидас маратонки

В тази статия Ви показахме маркови маратонки Adidas, които никога не излизат от мода. Дори няколко години да не се носят масово, идва момент, в който отново се връщат като хит сред младите хора. Аутлет Спорт Фастър е онлайн магазин, от където може да закупите, както най-нови модели маркови маратонки, така и ретро хитове, които се връщат с пълна сила и заливат пазара за спортни стоки.