Лайфстайл Моден и стилен външен вид с маратонки през сезон 2020-2021

Моден и стилен външен вид с маратонки през сезон 2020-2021

Маратонки с палто

Дълго време в миналото, когато оригинални маратонки обикновено се носеха само с анцуг или дънки. Днес маратонките се превърнаха в един от най-популярните и любими видове обувки за съвременните жени.

В гардероба на всяка уважаваща себе си мадама има няколко чифта стилни и мега модерни оригинални маратонки, които спокойно могат да се комбинират с почти всяко облекло. В допълнение, маратонките ви позволяват да създавате великолепни, стилни, модерни и най-важното – удобни изображения.

Когато оформяте външен вид, носейки маратонки, най-важното е да не го пренасищате. Например, ако искате да комбинирате маратонки с рокля, трябва да запомните, че само един елемент може да бъде ярък – или маратонки, или рокля. В този случай вторият елемент трябва да остане неутрален, в противен случай можете да създадете безвкусен образ и да се окажете като светофар.

Маратонките днес се превърнаха в универсална част от гардероба, защото идеално се комбинират с почти всяко облекло. Нека да разберем с какво да носим маратонки през новия сезон 2020-2021.

МАРАТОНКИ С ПАЛТО

През пролетта и есента маратонките и палта са перфектната комбинация. Струва си да спрете избора на модел с двубортно палто, защото той винаги изглежда оригинален и много интересен. Палтото върви добре с обикновени класически маратонки, както и с кецове, маратонки с големи размери на платформата или обратното.

МАРАТОНКИ И ТРЕНЧКОТ

Тренчкотът напоследък е много популярен сред модерните дами. Този елемент от връхните дрехи върви добре с всякакви модели маратонки – класически и прости обикновени маратонки или ярки и оригинални модели в наситени цветове. Всичко зависи от личния вкус, но не трябва да забравяте за усещането за стил.Стил

МАРКОВИ МАРАТОНКИ И ДЪНКИ

Комбинацията от маратонки с дънки е най-любимият вариант сред момичета и жени на различна възраст и социален статус. Маратонките са перфектно комбинирани с голямо разнообразие от модели дънки – удобни гаджета, кльощави, обувки за мама или дънки с фасони, модерни през сезон 2020-2021. Допълване на такова изображение е обикновена бяла тениска, риза или джъмпер.

КОСТЮМ И МАРАТОНКИ

Не по-малко интересна е комбинацията от маратонки с панталони. Това е идеално за работа в офиса, когато трябва да ходите много или да сте на крака през целия ден. Ако дрес-кодът не позволява, тогава маратонките могат да се използват като сменяеми обувки, което дава комфорт след тежък работен ден.спротно елегантен стил

РОКЛЯ И МАРАТОНКИ

Друга от най-обичаните и модерни комбинации са маратонки и рокля. През пролетта и лятото маратонките могат да се комбинират с леки сарафани и памучни рокли. Леките ефирни рокли със спортни обувки също изглеждат много красиви. И в по-студения сезон, маратонките могат да се комбинират с топли плетени рокли.спротно елегантен стил

ПОЛА С МАРАТОНКИ

Любителите на спортна мода създават стилни и модерни визии, които се базират на маратонки и поли от различни стилове и модели. Тези обувки вървят добре както с къси мини поли, така и с поли със средна дължина. Комбинация от спортни обувки с дънкови поли, кожа, трикотажни и по-леки тъкани изглежда много интересно. Но през сезон 2020-2021 най-модерното е съчетанието на маратонки с плисирана пола.

МАРАТОНКИ И КЪСИ ПАНТАЛОНИ

В топлите месеци перфектната комбинация от маратонки и шорти. В този случай можете да изберете както високи модели, така и шорти от кожа, памук и деним. Но през пролетта и лятото е най-добре да изберат конверсии или маратонки от плат.