Любопитно Може ли да се залага на тенис онлайн

Може ли да се залага на тенис онлайн

Вторият по популярност спорт след футбола, на който се правят най-много залози, е тенисът, разкзват от Palms Bet. Това е съревнование, по време на което развоя на събитията е много по-динамичен и не е необходимо чакането за вкарване на гол. Играчите, които не обичат да чакат, предпочитат по-изгодните залози на тенис. Какви са ползите и видовете залагания и как се правят анализите преди мача?

Какви са предимствата от залозите на тенис, споделят от Palms Bet

Освен възползване от предимствата на интернет тази форма на игра дава възможност за лесното и бързо проследяване на физическото и психологическо състояние на съперниците. Ако на 11 отделни съотборника е трудно да се проследи състоянието, то на един е много по-лесно – просто се преглеждат последните един или два мача и вече може да се направят адекватни изводи. Някои напреднали потребители в онлайн залаганията дори следят “критичните дни” на тенисистките фаворитки, тъй като това състояние може значително да повлияе на крайния резултат, разказват още от Palms Bet.Тенис залози

От друга страна, забавлението е достъпно по всяко време или в случаите, когато се провеждат мачове. Потребителят не е задължен да ходи до определено място и да се съобразява с работното време на обекта. Следенето на любимите си играчи и срещи е възможно дори и от дома, споделят от Palms Bet.

Какви възможности за онлайн залагания има

Разновидностите са много, но има най-предпочитани, на които много потребители се доверяват:

  • на точен резултат – необходимо е да се познае кой от двамата съперника ще спечели двубоя. В този случай маржът на печалбите е малък, но коефициентите не са с голяма променлива;
  • хендикап – необходимо е прогнозирането на приблизителния брой спечелени геймове от даден тенисист срещу друг. За целта се добавя плюс или минус, като плюсът обикновено е в полза на аутсайдера;
  • тотал – нуждата е от познаване на общия брой, изиграни от двамата тенисисти, геймове в мача. Изборите на играча са, че те ще са повече или по-малко от предложените в линията.

Кои са важните фактори при анализа преди мача, разказват от Palms Bet

За постигане на повече печеливши селекции е необходимо извършване на възможно по-задълбочен анализ преди срещата, съветват Palms Bet. Напредналите играчи съветват да се обръща внимание на състоянието на покритието на терена. В тениса има три вида покритие: клей, тревни, твърди. Всяко от тях има различни характеристики, влияещи върху начина на игра.

Мотивацията на съперниците може би е един от най-важните фактори, влияещи на крайния изход от двубоя. Важно е да се проследи мотивацията на двамата, което ще помогне за по-лесните прогнози на крайния изход.

Как да започнете

За начало е необходима безплатна регистрация в системата на букмейкъра и верификацията на акаунта, която позволява тегленето на печалбите, разказват Palms Bet. След това се преминава в раздел “Спорт” и избор на ”Тенис”.