Лайфстайл Най-актуалните модели къси рокли

Най-актуалните модели къси рокли

бохо къса рокля

Модните къси рокли определено привличат вниманието на всички дами, които държат да изглеждат секси. Въпреки, че обикновено се считат за част от летния гардероб, къси рокли на практика могат да се носят по всяко едно време през годината. Съществуват страхотни модели, които са изработени от по-плътни платове, подходящи за зимата, ранна пролет и късната есен, а що се отнася до ефирните летни къси рокли, там дизайнерите не спират да развихрят въображението си и да ни представят най-разнообразни и елегантни решения, подходящи за всеки повод.

Нека видим кои модели къси рокли ще бъдат най-актуални тази година. Разбира се, няма как да изброим всички, но поне можем да споменем най-популярните, според силуета, материята, цветовете и декорациите.

Къси рокли от дантела, плетиво, мрежа

И през новия моден сезон се запазва тенденцията за рокли, изработени от ефирна дантела, мрежа или плетиво, което вероятно ще зарадва повечето дами, защото този тип рокли са едни от най-романтичните. Цветовете са разнообразни – от класическо бяло и черно, до пастелните и ярки нюанси в различните цветови гами. Основните цветове са син, червен, оранжев и техните производни. Флоралните мотиви сякаш надделяват, поне доколкото можем да съдим от колекциите по световните модни подиуми, но се срещат и други, не по-малко вълнуващи мотиви – геометрични, абстрактни или съчетание от двете.

Дамска ежедневна секси плажна рокля без ръкави с V-деколте и копчетаСвободни летни къси рокли

Те са изключително удобни, а и изглеждат супер женствено (убедете се сами на flaro.bg), затова много дами залагат точно на такива модели в своето ежедневие. Те могат да бъдат издържани в различни цветове, а материите обикновено са естествени, за да осигурят повече комфорт през топлите летни дни. С дълбоки или не толкова дълбоки деколтета, с презрамки или къси ръкави, с открити или закрити рамене – тези модели са перфектен избор както за ежедневието, така и за плажа.

Дамска рокля с прибрано деколте и принт, без ръкавиЕлегантни къси рокли от ефирни материи с нежни декорации

Този тип къси рокли са напълно универсални, така че, сдобивайки се такъв модел, вие може да се появите с него навсякъде. Те също са много удобни, но изглеждат достатъчно оригинално, за да бъдат носени и на по-официални места. В зависимост от това, с какви аксесоари ще ги съчетаете, могат да приемат по-претенциозен вид или точно обратно.