Лайфстайл Парфюми на британски марки завладяха ароматния свят и печелят все повече клиенти

Парфюми на британски марки завладяха ароматния свят и печелят все повече клиенти

Когато чуете за Великобритания, за какво се досещате първо? Убедени сме, че сред асоциациите се срещат споменавания за монархията, острова, чая, големия часовник. Също така сме сигурни, обаче, че всеки любител на естетиката и изящната мода свързва Острова с прекрасни парфюми.

Решихме да посветим днешната си статия на две британски марки, чиито аромати бързо и трайно се настаниха в сърцата на многобройните си почитатели. Семплите, опростени и чувствени ароматни акорди определено се свързват с много нежност, фееричност и ексклузивност. Едва ли някой не би желал носените от него парфюми да се свързват именно с горепосочените епитети. Затова и с радост ще ви заведем на едно ароматно пътешествие – заповядайте сред впечатляващите и неповторими аромати!

Британските дизайнери определено знаят как да създадат парфюми, олицетворяващи аристократичност и величие

Както вече споменахме, Великобритания неминуемо се свързва с монархията. Кралското семейство категорично е символ на аристократичност и величие. Затова и не е никак изненадващо, че парфюмните предложения и композиции от британски дизайнери се характеризират именно с подобно описание.

Вече всеки почитател на кралските особи и изтънчената естетика може да се потопи в модерния и актуален парфюмен свят – изберете Burberry и Jo Malone.

Burberry и Jo Malone може би най-добре успяват да вплетат британските аристократичност и изтънченост в произвежданите от тях парфюми

Burberry са моден и парфюмериен бранд, който от десетилетия не спира да оглавява не само британските, но и световните класации. Дрехите и ароматите, излизащи изпод името на марката, бързо се превръщат в хитове – почитателите им споделят, че в повечето случай остават верни на стила си и не прибягват към закупуване на артикули от други дизайнери. В уханния им асортимент се натъкваме както на прелестни дамски, така и на стилни мъжки предложения, способни да удовлетворят високите изисквания и предпочитания дори и на най-капризните и взискателни клиенти.

Другата британска марка, на която ни се ще да обърнем внимание, е Jo Malone. Брандът съсредоточава продукцията си само в производството на аромати – откриваме прелестни парфюми и ароматни свещи, които ще се харесат на всекиго с добър и изискан вкус. Характерното на есенциите на тази британска марка е наличието на минимално количество съставки в съдържанието. Дизайнерите на ароматите запазват пирамидалната структура, но често във формулировката на продукта долавяме само по една съставка, съответно във връхните, средните и базовите акорди. Тази минималистичност и опростена изисканост се е превърнала в запазена марка на бранда. Характерно също е и озаглавяването на всички парфюми просто с имената на участващите във формулите им съставки. Така лесно всеки клиент може да се ориентира към кой аромат да се насочи за тестване.

При всички случаи можем да заключим, че използването на британски парфюми се характеризира с високо качество, лесна разпознаваемост и отлична дълготрайност. Никак няма да сгрешите, ако се спрете именно на такива продукти.