Любопитно Парфюми с феромони – мистерията е разкрита

Парфюми с феромони – мистерията е разкрита

парфюм с феромони

В много сайтове се предлагат мъжки и дамски парфюми с феромони… но каква е истината за тях?

Както е добре известно, основната задача на естествения подбор е създаването на потомство. В естествени условия мъжките представители на фауната привличат вниманието на женските екземпляри, като използват демонстрация на сила, ярко оперение или специални звуци. Но се оказа, че феромоните, биологично активните вещества, отделяни от жлезите на животните и хората, играят важна роля в привличането на другия пол.

След откриването на тази субстанция, в парфюмерийната индустрия настъпва цяла революция и феромоните се използват за производството на парфюми.

Такива парфюми с феромони помагат да се привлече вниманието на противоположния пол. Тази иновация се използва като елемент на съблазняването.4

Доказано е, че мъжките феромони оказват огромно влияние върху нежния пол, действайки като един вид индикатор за повишено мъжко внимание. Парфюмът с мъжки феромони може да събуди в жената интерес към мъжа на подсъзнателно ниво, като в същото време се засилва интимното желание.

Подобно е въздействието и на женските феромони, които осигуряват на дамите повишено мъжко внимание.

Известно е, че тялото на човека произвежда различни нива на феромони през деня. Но при екстремна ситуация, нивото на феромоните се увеличава в даден мъж или жена – тази промяна го/ я прави по-привлекателен/ -на за хората, които са около него/ нея. Революционната формула на парфюм с феромони спестява екстремната ситуация.

Дами, ако търсите начин да увеличите самочувствието си, за да привлечете повече мъже, тогава един специален парфюм с феромони, е точно за Вас.

И не е за вярване – този парфюм остава по кожата часове – от сутринта до края на деня, жената става съблазнителка. Например, такъв е Pheromone Perfume Spray Women, който струва 29.90 долара. Предлага се и мъжки вариант на същата цена, който има за цел да привлече дамите. В България цените тръгват от 20 лева и стигат до 145 лева, като количествата са малки – 5, 10,20 мл.

Трябва да се отбележи, че в момента парфюмът с феромони се възприема от гледна точка на психолозите като панацея за битка срещу самотата.

И това е вярно.

В крайна сметка, тази „магическа” субстанция е всъщност таен инструмент за привличане на вниманието на противоположния пол и, освен това, такива парфюмни композиции, независимо от пола, могат да подобрят психичното състояние на човека, да намалят умората и агресията и дори да го извадят от продължителна депресия.

Важно е да се купи качествен феромонен парфюм, а не менте, за да има нужния ефект. Но, запомнете, не е нужно да изсипете цялото шишенце по кожата си, спазвайте дозата, за да подейства!