Лайфстайл Петте задължителни аксесоари за всяка дама

Петте задължителни аксесоари за всяка дама

модни дамски аксесоари

Когато не разполагате с достатъчно време, за да се подготвите за излизане, то вие винаги може да заложите на аксесоарите, които ще ви дадат перфектната визия, от която имате нужда. Дори и най-простата комбинация от дрехи като фланелка и дънки, могат да придобият друг облик, ако за акцент сложите подходящото бижу, колан или часовник.

В тази статия ще разгледаме петте задължителни аксесоари за всяка дама, които тя трябва да има „на въоръжение“ в своя гардероб. Последните гарантират високо самочувствие, комфорт и разбира се, стилна визия, от която всеки се нуждае.

Първият класически аксесоар е часовникът. Вие може да изберете обикновен или модерен часовник, със стандартен циферблат или смарт часовник, като всички варианти са приемливи, стига да са съобразени с обстоятелствата. Часовник може да носите, без значение от облеклото ви. Те са подходящи както за спортни, така и за официални дрехи като винаги концентрират вниманието върху вас.

Вторият аксесоар са слънчевите очила. Те винаги са били актуални и са се използвали от нежната половина на човечеството. Пъстрите цветове на рамките ще ви помогнат да акцентирате горната половина от тялото си и да предизвикате интерес към лицето и очите си. Сложете слънчеви очила и придайте нов смисъл на всяка комбинация от дрехи. В зависимост от ситуацията те могат да са официално елегантни или весело-купонджийски – във всеки случай ще внесат нотка на личния ви стил към стандартното облекло. дамски слънчеви очилаТрети задължителен аксесоар е чантата. В наши дни се предпочитат цветните шарени чанти, тъй като ви дават свеж облик и нестандартна визия. Препоръчват се чантите с компактни размери или такива с метален акцент към тях. Прибавяйки този аксесоар към облеклото вие винаги ще изглеждате добре и ще се чувствате комфортно. Хубаво е да имате достатъчен избор от чанти в своя гардероб – малка (тип портфейл), по-голяма (тип торба), елегантна (за официални поводи), офис чанта (която да побира лаптоп и папки с документи), а защо не и пъстра плажна чанта – за всяка от тях ще се намери приложение през различно време от годината.

Аксесоар номер четири е коланът. Модните тенденции днес ви дават свобода на избор и не е задължително да комбинирате колана с цветовете на останалите аксесоари. Проявете въображение и изберете по-нестандартен тип  интересен дамски колан, с който да излезете с едни гърди напред. Коланът може да е със стандартна катарама, или просто да се връзва около кръста – изборът е ваш.

дамски колан

Петият последен аксесоар, но не и по важност е шалът. Свикнали сме да свързваме шаловете със зимния сезон, когато имаме нужда от тях да стоплят и предпазят тялото ни от студа. Но дори през пролетния и летния сезон може да сложите тънък копринен шал, за да изглеждате модерно и различно. На пазара се намират разнообразни модели с различни шарки и геометрични форми, тъй че не се колебайте да импровизирате.